Madro og VaneCoaching

Slut fred med mad, dine tanker og dig selv, så du kan komme finde ro kroppen og fokusere på din drømme.

Har du fået nok af vægttab, restriktioner, sort/hvid-tænkning og forbudte fødevarer? Og oplever du, at mad alligevel tager enormt meget af din tankevirksomhed og opmærksomhed?

Så kan det være på tide at gøre op med diæthjernens tanker og byde madro og compassion velkommen i dit liv, så du kan finde ro i sind og krop.   

Er det her dig?

Du bruger alt for mange timer i døgnet på at tænke på mad.

Du drømmer inderligt om, at tanker mad ikke skal fylde så meget i dit liv.

Du spiser på dine følelser og har ikke andre redskaber at gribe ud efter.

Du har svært ved at mærke dig selv og sætte grænser.

Du er en omsorgsfuld person og er dygtig til at sætte andres behov først.

Du er hård ved dig selv og sætter høje krav til dig selv.

Du har brug for ro – i krop og sind, så din energi kan gå til drømmen om at blive mor.

Du føler dig ofte ensom og skamfuld over din “manglende” viljestyrke.

Lær at håndtere dine triggere, følelsesspisning og cravings

Jeg ved, hvor meget livskvalitet, vi kan miste, når vores energi bruges på tanker om mad, overspisninger og krop. Og jeg forstår følelsen af at have prøvet så meget og åbenbart ikke kunne finde ud af det. Men her vil jeg gerne fortælle dig en ting. Det er ikke dig, der er noget galt med. Du har blot ikke fundet det, der virker for dig. Og her vil jeg gerne hjælpe dig. VaneCoaching og ACT er mine absolut yndlingsmetoder til at skabe reel forandring, fordi det ikke blot er snak og aha-oplevelser, men reel adfærdsforandring. 

VaneCoach og Fetilitetscoach

Du vil under dette forløb opleve at…

 • Din madstress forsvinder og forandres til madro.

 • Få en følelse af reel kontrol, der ikke er styret af mad og tanker.

 • Få helt simple og konkrete værktøjer til at håndtere overspisninger og følelser.

 • Få styrken til at kunne mærke dig selv og sætte grænser.

 • Se dig selv med nye, selvkærlige øjne

 • Få energi til at fokusere på din drøm om en graviditet

Hvordan vil en samtale normalt forløbe?

Sessionerne kan foregå fysisk eller online alt efter dine ønsker og varer 45-60 minutter. Det er SÅ vigtigt, at du føler dig tryg og komfortabel. Jeg tilbyder både samtaler i mit dejlige space i Vejle, men du har også mulighed for at smide dig på sofaen i joggingtøjet og tage samtalen over Zoom. Trine fra København siger, ”Jeg synes, det var så dejligt med sessioner online. Det fungerer så godt. Jeg synes ikke at mærke den store forskel på at mødes fysisk. Det var rart at kunne sidde i mit eget hjem.”  Så det er helt op til dig.

Kan vi lige se hinanden an?

Jeps, det anbefaler jeg altid. Du har sikkert brugt noget tid på at nå til det her punkt, og det er sårbart at række ud til andre. Du har måske før brændt nallerne på at åbne op for dit inderste, og det skal ikke ske igen! Derfor skal du vide, at jeg altid møder dig med forståelse og venlighed. Den første samtale er uden binding og koster 0 kroner, hvor jeg fortæller lidt om min tilgang og rammerne for VaneCoachforløbet. Og herefter spørger jeg så ind til din situation, og hvad dine udfordringer er.

Hvad siger andre, der har investeret i et forløb?

Line fra Odense:

Den største forandring jeg har oplevet undervejs, er at jeg har et et bedre forhold til mig selv. Jeg er den grad blevet styrket, jeg ler mig mere modig, selvstændig og knap så usikker. Jeg kan hurtigere rke hvad jeg vil og ikke vil, og jeg er også blevet bedre til at sige fra og tte grænser. Jeg oplever en større ro og robusthed overfor udfordringer. Jeg er heller ikke tvivl om mine egne evner til at se mine udfordringer. Jeg ved at gode ting nok skal komme til mig, og at jeg er klar til at gribe dem de r. Det giver mig en øget lelse af tryghed forhold til hvad jeg tidligere havde.

Jeg kunne godt lige kombinationen af at jeg hele tiden har lt at valgene var mine og det var min proces, samtidig med at jeg lte at du turde gå til mig og give mig nogle af de skub jeg havde brug for, for at ændre min adfærd og mine tankemønstre.  Det har været rigtig rart at vide at man altid lige kunne sende dig en sms, hvis der var brug for det. Bare at vide at du var der, var en mpe støtte og tryghed.

 

Camilla Sørensen fra Løsning:

Den største forandring har været at lære at lade følelserne flyde. Det har givet mig det ønskede resultat: at afkoble forbindelsen mellem mad og følelser, men jeg havde slet ikke set eller forventet, det ville have en positiv effekt på andre dele af mit liv.  Som jeg sagde, og du skrev ned: det er rart at være i mig selv.  Jeg oplevede, du er god til at sætte fokus på det, jeg rent faktisk har opnået. Det er en god oplevelse lige at give sig selv lov til at dvæle ved det og nyde succesen. Jeg – og sikkert andre – er hurtige kun at se det, man mangler at nå hen til målet. Jeg har ikke selv tidligere været hos psykologer, terapeuter eller coaches, der gjorde det. 

 

“Stop kampen og find ro” er til dig, der…

 • Dagligt bruger alt for meget ernergi på mad og vægt.

 • Har negative tanker om dig selv og taler ned til dig selv.

 • Har ét redskab til at håndtere svære følelser, og det er: Mad.

 • Bryde med alle dine rigide regler om mad og livsstil.

 • Drømmer om at få mere ro, glæde og mærke livet. 

 • Aldrig vil på kur igen!

Trine fra København:

Den største forandring, forløbet med Signe har givet mig, er, at jeg har fundet en ro i forhold til mad og restriktioner. Jeg har fundet ud af, at alt ikke er tabt, fordi jeg har lavet en overspisning, eller at jeg har undladt at holde øje med mit kalorieindtag en dag. Det er blevet en naturlig del af mit liv, hvordan jeg forholder mig til mad. Dog vil jeg sige, at humøret har været det allerstørste, som har forandret sig. Jeg har ikke haft angst i de sidste to måneder, og jeg arbejder rigtig meget med, hvad der er unyttig frygt, reel frygt, og hjernen der spiller et puds.

Ikke ét af mine forløb er ens, fordi jeg altid tager udgangspunkt i dig. Vi vil gennem forløbet komme omkring alt det, du ønsker og drømmer om at opnå.

Din investering i at slippe overspisninger, tankemylder og fiaskofølelser er:

6 forandrende samtaler

5100,-

10 forandrende samtaler

8200,-

15 forandrende samtaler

11.700,-

Du kan selvfølgelig betale i rater

Obs: Efter et forløb kan der tilkøbes enkeltsamtaler efter behov til den favorable timepris, dit valgte forløb har givet dig.

VaneCoach og Fetilitetscoach