Livet efter Wegovy

Er du usikker på, hvad der skal ske, når du er færdig med Wegovy? Lad mig støtte dig, så du selvsikkert kan se fremtiden i møde. 

Fylder bekymringerne om fremtiden meget?

Rigtig mange kvinder er glade for effekterne af Wegovy og er lykkelige for resultaterne. Men samtidig spøger der en tanke i baghovedet. Hvad så, når jeg stopper?

Medicin hjælper desværre ikke på vanerne, så hvis du er reelt bekymret for at falde tilbage i gamle vaner, står jeg klar til at hjælpe dig. Sammen tager vi hånd om dine vaner og mønstre, så du kan opnå madro og selvsikkerhed.

VaneCoach og Fetilitetscoach

Du vil under et samtaleforløb opleve at…

 • At få et nyt og afslappet forhold til mad.

 • Forstå dine mønstre, så du kan bryde dem.

 • Have fået konkrete værktøjer til at håndtere overspisninger og følelseslivet.

 • Slippe dine bekymringer om fremtiden og nyde nuet.

 • Mærke at tanker om mad ikke længere styrer din adfærd og dine vaner.

 • Sætte sunde grænser.

 • Se dig selv i et venligt og måske endda kærligt lys.

 • Mærke livsglæde og gejst for fremtiden. 

Hvordan vil en samtale normalt forløbe?

Sessionerne kan foregå fysisk eller online alt efter dine ønsker og varer 1 time. Det er SÅ vigtigt, at du føler dig tryg og komfortabel. Jeg tilbyder både samtaler i Vejle og Juelsminde, og mange af mine seje klienter har også nydt at kunne smide sig på sofaen i joggingtøjet og tage samtalen online. Trine fra København siger, ”Jeg synes, det var så dejligt med sessioner online. Det fungerer så godt. Jeg synes ikke at mærke den store forskel på at mødes fysisk. Det var rart at kunne sidde i mit eget hjem.”  Så det er helt op til dig.

Kan vi lige se hinanden an?

Jeps, det anbefaler jeg altid. Du har sikkert brugt noget tid på at nå til det her punkt, og det er sårbart at række ud til andre. Du har måske før brændt nallerne på at åbne op for dit inderste, og det skal ikke ske igen! Derfor skal du vide, at jeg altid møder dig med forståelse og venlighed. Den første samtale er uden binding og koster 0 kroner, hvor jeg fortæller om min tilgang og rammerne for forløbet. Og herefter spørger jeg så ind til din situation, og hvad dine udfordringer er.

Hvad siger andre kvinder, der har investeret i dem selv?

Tina fra Vejle:

“Den største forandring, jeg har oplevet, er, noget så simpelt som at vide, at jeg vælger mine egne handlinger, og at de kan bruges til at skabe det liv, der gør mig glad. Som ufrivillig barnløs har jeg i mange år ventet på, at mit liv skulle begynde, når vi endelig fik vores ønskede barn. Jeg har fået fokus på at skrue op for de ting, der gør mig glad lige nu, og som lægger stenene til den vej, jeg gerne vil gå i mit liv. Jeg har fået perspektiver på min sort/hvid-tænkning og behov for kontrol, og det er bestemt også noget, jeg arbejder videre med. Jeg vil anbefale Signe til andre, fordi hun er positiv og har mødt mig ærligt og åbent. Hun er fagligt dygtig, men personligheden og relationen er lige så vigtig.”

Dette forløb er til dig, der…

 • Oplever, at mad, overspisning og vægt holder dig tilbage fra drømmen om at blive mor.

 • Er klar til at få håndgribelige redskaber til at håndtere følelserne og tankerne.

 • Har prøvet alverdens kure og nu er klar til at prøve den selvkærlige vej.

 • Er klar på at skabe en varig forandring i dit liv.

 • Har brug for at kunne håndtere det pres, som fertilitetsbehandlingen også bringer.

 • Aldrig mere vil føle dig som en fiasko!

Vil du gøre noget aktivt for at ændre din fremtid?

Og er du klar til at tage mig i hånden og få kigget de vaner igennem i sømmene?

Din investering vil være:

6 forandrende samtaler

5100,-

10 forandrende samtaler

8200,-

15 forandrende samtaler

11.700,-
Du kan selvfølgelig betale i rater

Obs: Efter et forløb kan der tilkøbes enkeltsamtaler efter behov til den favorable timepris, dit valgte forløb har givet dig.

VaneCoach og Fetilitetscoach