Handelsbetingelser hos Signe Zahle Coaching

Generelle oplysninger

Signe Zahle Coaching
Skovtoften 37
7100 Vejle

CVR nr.: 42573035

Telefon: 27246571
Email: signe@signezahle.dk

Priser

Hos Signe Zahle Coaching er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgt eller fuldt booket.

Betaling

Signe Zahle Coaching modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, og Bankoverførsel. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl.

Levering af digitale produkter

Signe Zahle Coaching sender en mail direkte efter køb med de nødvendige informationer for at tilgå produktet.

 

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du sende en mail med bankoplysninger i form af reg.nr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

 

Fortrydelsesret

I følge købeloven er der desværre ikke fortrydelsesret på digitale produkter der tages i brug. Men lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt os venligst. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager bekræftelsesmail med adgang til produktet.

Bookede sessioner kan aflyses indtil 24 timer. Aflysning efter dette koster 1 klip af det købte forløb. 

Ved køb af gavekort har du 14 dages fortrydelsesret. Værdien af allerede afholdte sessioner refunderes ikke samt de 3 procents administrationsgebyr. Klippekort har en gyldighed på 1 år.

Købte forløb skal færdiggøres inden 12 måneder fra købsdatoen. 

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

  • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
  • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
  • Digitale produkter der er taget i brug. Med taget i brug menes der, at hvis det digitale produkt er downloadet så er det taget i brug og kan ikke fortrydes.

 

Rettigheder

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Signe Zahle Coaching.

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores online produkter, downloadede produkter, livehold, workshop og kurser.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Signe Zahle Coaching. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links

Har du en klage over et produkt, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her.

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: signe@signezahle.dk