Onlinekursus

Drop slankekuren og giv dit vægttab en ærlig chance 

Sådan lærer du at lytte til din krops egne signaler, så du aldrig skal på kur igen

Fylder dine tanker om mad så meget, at de stjæler din energi og opmærsomhed?

Og går du inderligt og ønsker, at du kunne få ro i kroppen og sindet?

Tænk, hvis du kunne bruge gøre din energi på lige nøjagtig det, der gør dig tilfreds?

Så er dette kursus i madro noget for dig.

Du har sikkert prøvet det før…

Du ved godt, hvad du skal gøre. Du ved ALT om at spise sundt, du har prøvet alverdens kure, og du er motiveret af drømmen om at føle dig tilfreds. Men alligevel resultatet er altid det samme. Det samme skuffende resultat.

Hvorfor kan du ikke bare tabe dig?

Svaret er IKKE en ny kur.

Det handler heller IKKE om manglende viljestyrke eller mangel på motivation!

For før du kan tabe dig, skal du ha’ styr på de tanker og vaner, der gang på gang forhindrer dig i at nå i mål. Dette kursus er en selvkærlig måde at gå til vægttab på ved simpelthen at sætte fokus på vægttab ud til siden og fokusere på dit forhold til mad, dine vaner og dine tanker. I dette kursus lærer du at forstå din hjerne, og forstå hvorfor du spiser, som du gør. Du får på den måde redskaber til at spise og reagere anderledes – så du ved, hvad du skal gøre, når du fx er tæt på at overspise eller falde i.

Er du klar til at droppe slankekuren?

I dette kursus lærer du at…

  • Rydde op i din diæthjerne – og sige farvel til slankekure for good.

  • Få gjort op med regler og kategorisk sundt/usundt-tankegang.

  • Stoppe med at søge svaret uden for dig selv og i stedet begynde at lytte til din krops signaler.

  • Selv tage styringen over din hverdag.

  • Begynde at gå i retningen af den, du ønsker at være og det liv du ønsker at leve.

  • Være ordentligt klædt på til at gå i gang med et selvkærligt og varigt vægttab, så du kan nå tættere på din drøm.

  • Slippe pisk og voksen-skæld-ud og i stedet møde dig selv med venlighed.

Sådan er kurset opbygget

Velkommen

Sådan får du mest ud af kurset

Step 1

Ryd op i din diæthjerne

Du får i dette modul mulighed for at stille dig lidt kritisk overfor din egen viden om mad, og du får helt konkrete øvelser til at se på din egen madhistorie, så du får en større forståelse for den måde, du handler på.

 

Step 2

Få styr på dine værdier

I dette modul får du et indblik i din egen motivation, og hvad der reelt er vigtigt for dig, så du har motivationen på plads.

 

Step 3

Lær at lytte til kroppen

I dette modul får du en helt konkret øvelse til at kigge nysgerrigt og venligt på dine madvaner, og hvad din krop egentligt fortæller dig.

 

Step 4

Tid til compassion

Slip pisken og den hårde tone! Dette modul handler om at møde dig selv med venlighed og omsorg, som er helt essentielt for din madro, kropsro og sindsro.

 

Step 5

Dit unikke vejkort til madro

I dette sidste modul samler vi dine oplevelser og erfaringer, så du får dit eget skræddersyede kort mod madro. 

 

BONUSSER

 

Ekstra video om sundt/usundt-tankegang
Overskuelige workbooks i pdf-format til alle øvelser

Hvad siger andre, der har prøvet kurset?

Er begyndt at lytte til sig selv

Kurset er totalt spiseligt. lrettet, og alligevel anerledes. Og at alle vil få forskellige oplevelser ud af det. ❤️ Dine spørgsmåer WOW. Jeg er vild med dine åbne spørgsmål, og at de indleder til et samarbejde med sig selv. De gger op til, at jeg lysten til at arbejde seriøst med madro, og at jeg en seriølelse af at det kan lade sig re. Jeg fik lelsen af at det her kan virkelig lade sig re, fordi det er baseret på hvad JEG vil, og hvem JEG er. ❤️ Den største forandring jeg har oplevet er, at jeg nu går mere ind mig selv og registrerer, hvorfor jeg som jeg r, og hvorfor jeg egentlig bruger mad til at dulme mine lelser med. ❤️

– Mirnela fra Hjørring

Vanerne har ændret sig markant

Kurset ramte spot on på de udfordringer, jeg havde, og som der faktisk ikke er mange der forstår! Allerede nu for mig har jeg oplevet mere madro og har et nogle konkrete værktøjer til at hjælpe mig med at rme mig madro. Jeg har et rkstøjer til hvordan jeg kan lytte til mine tanker, og hvordan jeg har det samt fokusere på hvad der er vigtigt for mig. Nu har størstedelen af mine måltider ændret sig! Der kommer stadig nogle tanker omkring sundt og usundt – men det er nemmere for mig at notere, erkende dem og smide dem og så blot nyde mit ltid stedet.

– Karoline fra Kolding

Hej, jeg hedder Signe

Min store passion er at hjælpe dig med at få ro – madro, kropsro og sindsro. 

Jeg hjælper dig, der kæmper med madstress, tankemylder og svære følelser ved hjælp af ACT- og Vanecoaching teknikker. 

Jeg tilbyder hverken quickfixes eller voksen-skæld-ud.

Til gengæld lærer jeg dig at tackle dine negative tanker og ændre de gamle vaner, der forhindrer dig i madro og vægttab, så du kan tage styringen. Min mission er at støtte og guide dig samt komme med de værktøjer, der kan hjælpe dig med at få mening og tilfreds i livet. 

 

VaneCoach og Fetilitetscoach

Har du spørgsmål?

Jeg har prøvet mange vægttabsforløb uden held?

Dette kursus er ikke en slankekur, for hos mig får du hverken kostplaner eller “gode råd” – du får særligt udvalgte spørgsmål og konkrete øvelser til at arbejde med dine tanker og dit mindset, så du kan slippe de gamle vaner.

Jeg har travlt, hvor lang tid tager det?

Det ER svært at implementere nye vaner, men jeg har udvalgt de mest effektive øvelser, så du ikke skal bruge uoverskueligt lang tid på at lære noget nyt. Videomaterialet tager 1 time og 40 minutter. Jeg estimerer selve kurset til cirka 3 uger, men dette er ikke et quickfix – det er en ny måde at se på dig selv, lytte til dig selv og behandle dig selv på langsigtet. 

Din investering i at give dit vægttab en ærlig chance er kun 649,- 

Du har evighedsadgang til kurset, og du har altid mulighed for at skrive direkte til mig på min mail eller give mig kald, hvis du har spørgsmål til noget som helst. Det er vigtigt for mig, at du lykkes med dine mål, så tøv ikke med at tage kontakt.