VaneCoach og Fetilitetscoach

Om mig

Jeg hedder Signe Aurelia, og jeg er blevet terapeutisk VaneCoach for at hjælpe dig, der kæmper mad, krop og sind. Igennem min 7 år lange ørkenvandring mod drømmebarnet, manglede jeg i den grad støtte, og jeg har dedikeret min tid og mit hjerte til at hjælpe dig med netop den udfordring, du står overfor.  Jeg følte mig alene og opgiven alt for længe, og jeg manglede konkrete værktøjer til at handle anerledes.  

Og sådan skal det ikke være for dig! Du er ikke gået i stykker, du er bare kørt fast. Du mangler ikke viljestyrke eller rygrad, du mangler de rigtige redskaber. 

Jeg forstår i aller højeste grad, hvad det indebærer at gå rundt med den dobbeltsmerte, du bærer på. Og det er min mission og passion at støtte dig til reel forandring. 

Jeg er uddannet som Coach i ACT hos ACT Danmark, som VaneCoach og Overspisningscoach ved Madroinstituttet samt Skyggecoach ved Mette Holm. Derudover er jeg cand.mag. fra Syddansk Universitet. Jeg kombinerer alle mine uddannelser med min intuitive evne til at lytte bag om dine ord til at give dig en nærværende og omsorgsfuld oplevelse og støtte dig til endelig at træde ind i din egen kraft og styrke. 

Jeg kan hjælpe dig med at…

Være med alle dine følelser; de gode, de dårlige og de grimme.

Blive venner med dine negative tanker og få ro på tankemylder og bekymringer.

Øge dit selvværd, så du står stærkt i dig selv.

Sørge for at du når dine mål, hvad end det handler om indre ro, kropsaccept eller et fertilitetsvægttab.

Hos mig er der et trygt rum

Coaching kan dække over mange ting, og det er et lidt fluffy begreb. Så lad mig lige forklare dig, hvordan jeg arbejder. Jeg er uddannet cand.mag. og er en rigtig vidensnørd. Jeg blev senere hen eksamineret VaneCoach og Overspisningscoach fra Madroinstituttet, og jeg har den 1-årige udannelse som Coach i ACT fra ACT Danmark (Acceptance and Commitment Therapy er en psykologisk teori og metode). Her i foråret 2023 er jeg i gang med uddannelsen til Skyggevejleder ved Mette Holm, så jeg i endnu højere grad kan hjælpe dig med at bryde dine forhindringer og føle dit VÆRD helt ind i dit inderste.

Det betyder for dig, at du får forandrende samtaler med fokus på både terapeutiske metoder til at håndtere følelseslivet samt effektiv støtte i at nå konkrete mål. Det særlige ved denne sammensætning er, at coaching og terapi går i ét, og at du derfor får en større og dybdegående forandring. Her tages der udgangspunkt i dig – du får ingen lange lister med to do´s og gode råd, men jeg hjælper dig med at finde vej ved at være nysgerrig på dig. 

Det er min særlige definition på coaching.

Min mission er at skabe et trygt rum, hvor du ikke længere skal være ensom. Hos mig kan du være sårbar og komme ud med alt det svære og alle de forbudte tanker – for jeg forstår dig og har haft de fleste selv. Og jeg kan fortælle dig, at det også er muligt for dig at være den, du ønsker at være.

Kontakt mig eller book en gratis afklaringssamtale – så finder vi sammen ud af, hvor din nye vej skal gå hen.