Cookie- og privatlivspolitik

1. Introduktion

I Signe Zahle Coaching anerkender og værdsætter jeg dig og din tillid. Læs venligst denne Cookie- og Privatlivspolitik, så du kan se, hvordan dine oplysninger behandles.

Som det er nu til dags, indsamles der oplysninger om dig, når du besøger dette website. Det bruges til at tilpasse og forbedre indholdet på hjemmesiden. Husk, at du altid kan slette dine cookies og undlade at bruge websitet. I de kommende afsnit kan du læse om, hvilke informationer, der indsamles, hvorfor samt hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

2. Data og cookies

Registreringsdata

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet eller laver en booking på dette website, gemmes dit navn og emailadresse samt andre informationer, du giver. Du kan altid ændre eller slette dette.

Kontaktformular

Når du afgiver informationer i kontaktformularen, gemmes disse. De bruges kun til dette formål og bruges aldrig til markedsføring eller deles med tredjeparter.

Google Analytics

Denne sider bruger Google Analytics, der anonymt registrerer brugeradfærd. Det vil sige, at der ikke gemmes nogle personlige oplysninger om dig.

Brug af persondata

Dine personlige oplysninger bruges til:

  • Brugeridentifikation ved brug af hjemmesiden
  • E-mails med updates og vigtig information
  • At gøre brugeroplevelsen bedre og mere personlig
  • At sørge for at hjemmesiden fungerer optimalt

Cookies

Dette website bruger tekstfiler, dvs. cookies, der bliver gemt på din telefon, computer eller tablet, så indstillinger huskes, til statistik og til at målrette annoncer. Bare lige for at være på den sikre side, så kan dette ikke give virus, og du kan slette eller blokere dem, hvis du ønsker det. Det betyder dog, at indholdet bliver mindre relevant for dig, og du kan opleve det samme oftere, fordi websitet ikke genkender dig. Derudover sker der nogle gange også det, at websitet ikke kan fungere optimalt, eller at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Dette website indeholder cookies fra tredjeparter, der kan omfatte:

  • Facebook
  • Messenger

3. Indhold fra andre sider

Der kan forekomme indhold på dette website, der vises fra andre sider. Dette indhold bruges som på de originale sider. Det vil sige, at de kan indsamle data, bruge cookies og tredjepartsdeling samt monitorere din interaktion med deres indhold.

Dette website bruger

Facebook

Facebook-plugin viser dette firmas Facebookgrupper. Facebook har sine egne cookies og privatlivspolitik, hvor der ikke gives informationer videre før du selv samtykker.

Instagram

Instagram-plugin viser dette firmas Instagram-profiler. Instagram har sine egne cookies og privatlivspolitik, hvor der ikke gives informationer videre før du selv samtykker.

 

4. Personoplysninger

Generelt

Når vi snakker om dine personoplysninger, så drejer det sig om alle typer af informationer, der kan føres tilbage til dig. Og når du bruger dette website, så indsamles og behandles der sådanne informationer. Det sker for eksempel ved brug af indhold på siden, når du tilmelder dig nyhedsbrevet, deltager i konkurrencer og undersøgelser eller foretager et køb via websitet.

Der indsamles og behandles normalvis dit unikke ID og tekniske oplysninger om din computer, telefon eller tablet, dit IP-nummer, din geografiske lokaltion, samt hvilke andre sider, du klikker på. Når du selv giver samtykke, indsamles der også navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger; dette sker oftest ved oprettelse af login, tilmelding af nyhedsbrev og køb af ydelse.

Sikkerhed

Dette website har tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der skal sikre dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Formålet med at dette website indsamler oplysninger om dig er for at identificere dig som bruger, vise dig de mest relevante annoncer, registrere dine køb og betalinger, samt kunne levere de ydelser, du har bedt om. Oplysningerne bruges til at gøre min service og indhold bedre.

Periode for opbevaring

Jeg kan forsikre dig om, at dine oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de bliver slettet med det samme, de ikke er nødvendige mere. Dette afhænger af informationen, og hvorfor den opbevares.

 

5. Videregivelse af oplysninger

Oplysningerne anvendes til målretning af annoncer, og det drejer sig om data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment med mere. De videregives til tredjeparter i det omfang de er kendt. Se ovenfor, hvilke tredjeparter, der her er tale om. Der benyttes også nogle tredjeparter til opbevaring og behandling af data, og det sker kun på dette firmas vegne og ikke til egen brug. Det skal understreges, at videregivelse af personoplysninger som navn og e-mailadresse kun sker, hvis du har givet samtykke dertil. Der anvendes kun databehandlere i EU eller andre lande, der lever op til tilstrækkelig beskyttelse af dine oplysninger.

 

6. Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: signe@signezahle.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

 7. Tredjepartswebsites

Signe Zahle Coaching kan lægge links til tredjeparter ud på websiden. Disse er Signe Zahle Coaching ikke ansvarlig for.

Alle links til sociale medier aktiveres først, når du aktivt klikker på dem, og derefter er Signe Zahle Coaching ikke ansvarlig.

 

 8. Ændringer

Hvis der laves ændringer i privatlivspolitikken, vil siden blive opdateret, og du vil igen blive bedt om samtykke.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Signe Zahle Coaching

Skovtoften 37

7100 Vejle

Telefon: 27246571

Email: signe@signezahle.dk

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at forsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies.